Καλώς ήρθατε στο Include Her Digital Route Map. Θέλετε να βελτιώσετε τις ψηφιακές σας γνώσεις, δεξιότητες ή αυτοπεποίθηση; Αν ναι, θα θέλαμε να βοηθήσουμε.

Include Her στοχεύει  στην ενδυνάμωση των γυναικών από μεταναστευτικό υπόβαθρο και των εκπαιδευτικών / προσωπικού που τις διδάσκουν σε ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης να χρησιμοποιούν τεχνολογία και ψηφιακά εργαλεία για να υποστηρίξουν την εργασία, τη μελέτη και άλλες πτυχές της ζωής τους σε μια ψηφιακή εποχή.

Έχουμε :

 • αναπτύξει έναν απλό και σαφή τρόπο σκέψης σχετικά με τις διαιρετικές ικανότητες
 • Εξατομικευμένη αναφορά-λάβετε την προσωπική σας έκθεση ψηφιακών δεξιοτήτων, παρέχοντας σας μια επισκόπηση των δυνατών και των αδυναμιών σας.
 • Συστάσεις κατάρτισης Λάβετε συστάσεις σε ποιες ενότητες του εκπαιδευτικού μας μαθήματος να επικεντρωθούμε για να ενισχύσουμε καλύτερα τις ψηφιακές σας δεξιότητες
 • Έχουμε συνεργαστεί με πολλά ινστιτούτα και οργανισμούς τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που συνεργάζονται στενά με γυναίκες από μεταναστευτικό υπόβαθρο, επομένως το περιεχόμενό μας είναι ειδικά σχεδιασμένο για εσάς!
 • Έχουμε υποστηρίξει την εστίαση στην εμπιστοσύνη, την ενδυνάμωση και την ευημερία

  Το εργαλείο μας βασίζεται στο Digital Competence Framework  (DigComp) της ΕΕ καθώς πιστεύουμε ότι το DigComp προσφέρει μια ολοκληρωμένη περιγραφή των γνώσεων, των δεξιοτήτων και των στάσεων που πρέπει να μάθουν οι άνθρωποι για να είναι έτοιμοι για ψηφιακή χρήση!

  Ενδιαφέρεστε; Τότε διαβάστε και ξεκινήστε το ψηφιακό σας ταξίδι!

  Πώς να τραβήξετε τον ψηφιακό χάρτη διαδρομής (the Digital Route Map)

  1. Αποδεχτείτε τα cookies
  2. Διαβάστε κάθε ερώτηση και, στη συνέχεια, επιλέξτε τη δήλωση που ισχύει περισσότερο για το τρέχον επίπεδο δεξιοτήτων σας
  3. Θα χρειαστούν περίπου 30 λεπτά για να διαβάσετε και να ολοκληρώσετε την αυτοαξιολόγηση
  4. Λάβετε την αναφορά σας σε δευτερόλεπτα με καθοδήγηση σε ποιες ενότητες των πόρων ανάπτυξης πρέπει να επικεντρωθείτε


  Βαθμολογήστε τον εαυτό σας για κάθε ερώτηση, επιλέξτε τη δήλωση και το παράδειγμα που ισχύει καλύτερα για το τρέχον επίπεδο ψηφιακών δεξιοτήτων σας. Κάθε δήλωση θα συμβάλει στη συνολική βαθμολογία σας. Θυμηθείτε ότι δεν πρόκειται για την επίτευξη υψηλών βαθμών, αλλά για τον προσδιορισμό των δυνάμεών σας και από πού πρέπει να βελτιωθείτε.

  Μετά από αυτήν την αξιολόγηση, θα θέλαμε να σας στείλουμε μια την ατομική αναφορά και θα χρειαζόμασταν το email σας για αυτόν τον σκοπό. Η email σας απαιτείται για τεχνικούς λόγους και θα υποβληθεί σε επεξεργασία ηλεκτρονικά μαζί με τις απαντήσεις από αυτήν την αξιολόγηση από τον συνεργάτη μας Brilliant Assessments.

  H email και οι απαντήσεις που παρέχετε δεν θα μεταβιβαστούν σε άλλα τρίτα μέρη και θα υποβληθούν σε επεξεργασία μόνο με σκοπό την αξιολόγηση των δεδομένων. Φυσικά, μπορείτε να ζητήσετε πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση των επεξεργασμένων δεδομένων σας ανά πάσα στιγμή και να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα δεδομένα σας ανά πάσα στιγμή. Φυσικά, θα συμμορφωθούμε με αυτό το αίτημα σε σύντομο χρονικό διάστημα και θα σας το επιβεβαιώσουμε μετά τη διαγραφή.

  Ακόμα κι αν δεν μας δώσετε to email, μπορείτε να συνεχίσετε με την αξιολόγηση και να λάβετε μια ψηφιακή αναφορά για λήψη στο τέλος της αξιολόγησης.