KOTISIVU: Klikkaa TÄSTÄ DigiWorkWellin kotisivuille!

Tervetuloa digitaaliseen hyvinvoinnin arviointityökaluun! Haluatko parantaa organisaatiosi tietoja, taitoja ja luottamusta työntekijöidesi digitaalisen hyvinvoinnin johtamiseen? Jos näin on, autamme mielellämme. Digi Work Wellin tavoitteena on suunnitella, kehittää ja toteuttaa uusi lähestymistapa eurooppalaisille pk-yritysten johtajille työntekijöiden digitaalisesta hyvinvoinnista huolehtimiseen. 

Tarjoamme: 

• Selkeä ja yksinkertainen tapa nähdä digitaalinen hyvinvointi 

• Henkilökohtainen digitaalinen hyvinvointiraportti, joka antaa yleiskuvan organisaatiosi vahvuuksista ja heikkouksista 

• Suositus siitä, mihin koulutuskurssimme moduuleihin kannattaa keskittyä vahvistaaksesi parhaiten organisaatiosi digitaalisen hyvinvoinnin hallintaa

• Erityisesti pk-yrityksille räätälöity sisältö, joka on kehitetty yhteistyössä monien pk-yritysten johtajien kanssa 

• EU:n ja YK:n toimintaan (JISC ja Digcomp) perustuva tunnustettu arviointi • Jatkuva sitoutuminen työhyvinvoinnin edistämiseen! 

Tietoja työkalustamme 

Työkaluamme ohjaavat EU:n digitaalisten taitojen (DigComp) ja Ison-Britannian JISC-viitekehykset, sillä uskomme, niiden tarjoavan kattavan kuvauksen tiedoista, taidoista ja asenteista, jotka johtajien on opittava, jotta he voivat hallita digitaalista hyvinvointia tehokkaasti työpaikalla.Koska sopivaa pelkästään digitaaliseen hyvinvointiin perustuvaa viitekehystä ei ole olemassa, Digi Work Well -kumppanit tekivät tutkimusta löytääkseen oikean viitekehyksen ja kompetenssit, jotka olisivat relevantteja erityisesti pk-yrityksille ja johtajille. Työkalumme arvioi organisaatiosi osaamista viidessä teemassa. (Kompetenssit ovat kuin taitoja, mutta sisältävät myös kykysi ja tietosi.)

Vaikuttaako tämä kiinnostavalta? Voit jatkaa lukemista ja aloittaa organisaatiosi matkan parempaan digitaaliseen hyvinvointiin!

Kuinka edetä digitaalisen reittikartan kanssaHyväksy evästeet Lue jokainen kysymys ja valitse sitten väittämä, joka sopii parhaiten nykyiseen taitotasoosi

Saat muutamassa sekunnissa raportin, jossa on ohjeita siitä, mihin koulutuskurssimme moduuleihin sinun tulisi keskittyä. 

Arvioi itsesi jokaiseen kysymykseen, valitse väittämä ja esimerkki, joka sopii parhaiten nykyiseen digitaaliseen taitotasoosi. Jokainen väittämä vaikuttaa kokonaispisteisiisi.

Muista, että kyse ei ole korkeiden pisteiden saavuttamisesta, vaan tarkoituksena on tunnistaa vahvuuksia ja kehittämiskohteita!


Tämän arvioinnin jälkeen haluamme lähettää sinulle henkilökohtaisen raportin ja tarvitsemme sähköpostiosoitteesi tätä tarkoitusta varten. Sähköpostiosoitettasi tarvitaan teknisistä syistä, ja kumppanimme Brilliant Assessments käsittelee sen sähköisesti yhdessä tämän arvioinnin vastausten kanssa. Sähköpostia ja antamiasi vastauksia ei luovuteta muille kolmansille osapuolille, ja niitä käsitellään vain tietojen arvioimiseksi. Voit tietenkin kysyä käsiteltävien tietojesi tilasta ja pyytää meitä poistamaan tietosi milloin tahansa. Noudatamme pyyntöäsi lyhyellä varoitusajalla ja vahvistamme tämän sinulle tietojen poistamisen jälkeen.